MUŞ / HASKÖY - Hasköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul ve Pansiyon Başkanı Seçimleri

Okul ve Pansiyon Başkanı seçimleri yapıldı.

27-10-202327-10-2023Demokrasi Kültürü, seçme-seçilme hakkı kapsamında farkındalık kazandırma amacıyla Demokrasi ve İnsan Hakları Klübü ve rehberlik servisi işbirliğiyle okul ve pansiyon başkanlığı seçimi yapıldı.

Başkanlşık için aday olan öğrenciler 16-23 Ekim tarihleri arasında propaganda çalışmalaı yaptılar. Sınıfları gezip kendini tanıtan,vaatlerini okuldaki tüm öğrenciler çalışmalarını tenefüs ve öğle aralarında da sürdürdüler.

24 Ekim Salı günü tüm öğrenciler oylarını öğretmenler gözetiminde gizli oy açık sayım ilkesiyle kullandılar.

Seçim sonucunda  Çocuk Gelişimi Bölümü 11/A sınıfından MEdine TAŞKIN pansiyon başkanı Çocuk gelişimi Bölümü 9/A sınıfından Fatma ŞENGEL okul başkanı olmuştur.

Seçim sürecinde görev alan öğretmen ,öğrenci ve adaylara teşekkür ederiz.

Yayın: 27.10.2023 - Güncelleme: 27.10.2023 14:30 - Görüntülenme: 96