MUŞ / HASKÖY - Hasköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Hasköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Meral Baran’ın düzenlediği edebiyatımızın ilk tiyatrosu “Şair Evlenmesi” 10. sınıf öğrencilerimizle sahnelenmiştir. Öğretmenimiz Meral BARAN'a ve tiyatromuzda rol alan öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Sıfır atık konusunda, Atıktan sanata ileri Dönüşüm Yarışmasında  Okulumuzda, aynı zamanda ilçe ve ilimizde birinci olan 9/A sınıfı öğrencilerinden Sedef AYKUT adlı öğrencimize okul müdürümüz Bayram AKDENİZ hediyesini takdim etmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri Anma Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ,Çanakkale'yi geçilmez kılan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Türk milletinin azminin, vatan sevgisinin ve bayrak aşkının bir göstergesi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, 109. yılında çeşitli etkinliklerle okulumuz Hasköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde  düzenlendi.Programı düzenleyen bütün öğretmen ve yöneticilerimize , görev alan öğrencilere teşekkür ederiz.