MUŞ / HASKÖY - Hasköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Sıfır atık konusunda, Atıktan sanata ileri Dönüşüm Yarışmasında  Okulumuzda, aynı zamanda ilçe ve ilimizde birinci olan 9/A sınıfı öğrencilerinden Sedef AYKUT adlı öğrencimize okul müdürümüz Bayram AKDENİZ hediyesini takdim etmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri Anma Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ,Çanakkale'yi geçilmez kılan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Türk milletinin azminin, vatan sevgisinin ve bayrak aşkının bir göstergesi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, 109. yılında çeşitli etkinliklerle okulumuz Hasköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde  düzenlendi.Programı düzenleyen bütün öğretmen ve yöneticilerimize , görev alan öğrencilere teşekkür ederiz.

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşımızın kabulü ve "Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın." diyen vefakar, Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u anma günü kapsamında okulumuz konferans salonunda bir anma programı düzenlenmiştir.Programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimiz Ceren Tarhan, Gülistan Danışman’a ve görev alan öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Ekm

Okul ve Pansiyon Başkanı seçimleri yapıldı.

Ekm

Okulumuz Öğretmenleri Açelya GÜRSAL VE Casim KAYA tarafından öğrencilerimize Trafik ve İlk Yardım Semineri verildi.

Mrt

Okulumuzun amblem ve logosu hayırlı olsun. Amblemimizdeki yukarıya bakan kalem eğitimin ileriye doğru olduğunu başarılı eğitim verildiğini temsil etmektedir.T cetvel ise teknik okul olduğumuzu temsil etmektedir.Diplomasa ise meslekleri temsil etmektedir. Amblemin bütününe baktığımızda ilçemiz Hasköy'ün baş harfi çıkmaktadır.Amblemdeki renk ise öğrencilerimizin formalarını temsil etmektedir.

Tasarımı yapan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Vural YILMAZKAYA'ya verdiği emeklerden dolayı  teşekkür ederiz.